road_rail

TRANSPORT TERRESTRE

El nostre departament terrestre està especialitzat, entre altres coses, en treure el màxim partit a la intermodalitat entre camió i ferrocarril per economitzar al màxim el seu pressupost i arribar a qualsevol punt accessible per terra en el menor temps possible. El nostre experimentat equip confeccionarà l’estratègia que s’adapti més bé a les seves necessitats, temps i pressupost.

Transport internacional (TIR) i nacional
Podem importar i exportar la seva mercaderia arreu d’Europa i el nord d’Àfrica tant si és càrrega completa com parcial, triant sempre la millor solució en funció de les seves necessitats, de la manera més ràpida, segura i econòmica.

Càrrega amb temperatura controlada
Gràcies a la nostra gran experiència en el transport de peribles, tenim capacitat per carregar mercaderies refrigerades o congelades garantint l’arribada de la seva càrrega en perfectes condicions al seu punt de destinació (productes farmacèutics, alimentació, químics, etc.).

Càrrega perillosa (IMO)
El nostre departament terrestre, especialista també en càrregues perilloses, li confeccionarà un pla a mida per poder transportar la seva càrrega.

Càrregues especials
L’àmplia experiència del nostre departament terrestre ens fa capaços de transportar arreu d’Europa i el nord d’Àfrica qualsevol mercaderia per difícil que sembli mobilitzar-la, gràcies a les plataformes aptes per a mercaderies especials que posem a la seva disposició. A Across Logistics no parlem de problemes sinó de solucions.

Transport intermodal
Combinem la gran infraestructura ferroviària europea amb el transport en camió per optimitzar al màxim els recursos i economitzar els costos.