seafreight

TRANSPORT MARÍTIM

La nostra àmplia experiència, adquirida després de molts anys treballant en aquest sector, fa que aquest departament sigui el més emblemàtic de la nostra empresa. A Across Logistics tenim la capacitat d’importar i exportar qualsevol mena de mercaderia des de qualsevol lloc del món fins a la seva destinació, per molt remota que sigui, en les millors condicions, ajustant-nos a les necessitats dels nostres clients i a uns preus competitius.
La nostra implicació amb el client és absoluta: consideri’ns part de la seva empresa.

Càrrega de contenidors complets (FCL) i agrupatge (LCL)
Som capaços d’importar i exportar la seva mercaderia des de qualsevol lloc del món fins on li calgui, tant si és en contenidor complet com en agrupatge. Treballem sempre a la mida de les seves necessitats, de la manera més ràpida, segura i econòmica.

Equips especials (OT, RF, FR i OOG)
Si la seva càrrega és diferent i/o sobredimensionada i no sap com embarcar-la, truqui’ns, nosaltres li ho solucionarem. El nostre departament marítim, amb una gran experiència en enviaments especials, estarà a la seva disposició per oferir-li una solució a mida, sempre amb una atenció personalitzada.

Ro/Ro
Si necessita una solució per embarcar tant càrrega rodada convencional com càrrega rodada especial (maquinària amb cadenes, cossos de maquinària extrapesants, etc.), independentment de la seva destinació, el nostre departament marítim li oferirà la millor solució.

Càrrega amb temperatura controlada
Gràcies a la nostra gran experiència en el transport de peribles, tenim capacitat per carregar mercaderies refrigerades o congelades garantint l’arribada de la seva càrrega en perfectes condicions al seu punt de destinació (productes farmacèutics, alimentació, químics, etc.).

Càrrega perillosa (IMO)
El nostre departament marítim, especialista també en càrregues perilloses, li confeccionarà un pla a mida per poder transportar la seva càrrega.

Assegurances
Imprescindibles per transportar la seva càrrega oferint-li la tranquil•litat més absoluta. Posem a la seva disposició assegurances d’àmplia cobertura, amb les quals la seva mercaderia viatjarà totalment assegurada contra qualsevol imprevist. Les nostres tarifes en assegurances, molt competitives, li oferiran la millor solució en funció de les seves necessitats. No dubti a demanar-nos-en informació.