airfreight

TRANSPORT AERI

Modalitat de transport per als enviaments més urgents. Si la seva mercaderia ha d’arribar a qualsevol punt del planeta de manera urgent, el nostre departament aeri li n’agilitarà el transport de la manera que encaixi més bé amb les seves necessitats. A Across Logistics sempre trobem la solució.

Càrrega amb temperatura controlada
Gràcies a la nostra gran experiència en el transport de peribles, tenim capacitat per carregar mercaderies refrigerades o congelades garantint l’arribada de la seva càrrega en perfectes condicions al seu punt de destinació (productes farmacèutics, alimentació, químics, etc.).

Càrrega perillosa (IMO)
El nostre departament aeri, especialista també en càrregues perilloses, li confeccionarà un pla a mida per poder transportar la seva càrrega.

Càrrega intermodal
Per als enviaments semiurgents, els nostres departaments de marítim i terrestre poden treballar conjuntament amb l’aeri per economitzar costos, combinant les diferents modalitats de transport fins a aconseguir la solució que s’ajusti més bé a les seves necessitats i el seu pressupost.

Serveis de missatgeria
El nostre departament aeri també li ofereix serveis worldmail i enviaments de documents exprés.

Càrregues especials
Gràcies a l’àmplia experiència del nostre departament aeri, som capaços de transportar qualsevol mercaderia, per difícil que sembli mobilitzar-la, per l’aire. A Across Logistics ens agrada parlar de solucions en comptes de parlar de problemes.

Assegurances
Imprescindibles per transportar la seva càrrega oferint-li la tranquil•litat més absoluta. Posem a la seva disposició assegurances d’àmplia cobertura, amb les quals la seva mercaderia viatjarà totalment assegurada contra qualsevol imprevist. Les nostres tarifes en assegurances, molt competitives, li oferiran la millor solució en funció de les seves necessitats. No dubti a demanar-nos-en informació.