LA NOSTRA META ÉS LA SATISFACCIÓ DEL CLIENT

En un mercat global competitiu, en què les transaccions internacionals han adquirit una complexitat creixent, Across Logistics neix amb la vocació d’arribar als nivells més alts de satisfacció del client superant les seves expectatives.
La implicació d’Across Logistics amb el client és absoluta: consideri’ns part de la seva empresa.

El nostre equip humà, amb una àmplia experiència en el sector, li oferirà sempre la solució que s’adapti més bé a les seves necessitats, independentment de les seves característiques, traçant un pla personalitzat per optimitzar al màxim els recursos i els costos. A Across Logistics no parlem de problemes sinó de solucions.

Across Logistics assessora, organitza i coordina operacions de transport aplicant les normes de comerç internacional, amb l’objectiu que les mercaderies arribin a la seva destinació final en el menor temps possible i en perfectes condicions.

Amb Across Logistics, la seva companyia reduirà costos i eliminarà restriccions geogràfiques aprofitant les oportunitats que ofereixen els mercats internacionals. A Across Logistics no hi ha límits en la distància, només els que nosaltres ens marquem en el temps.