warehousing

MAGATZEM

Servei òptim i global. La nostra àmplia capacitat i experiència, unides al nostre sistema polivalent, ens permeten adaptar-nos a totes les necessitats de la seva empresa, siguin les que siguin:

Magatzem i dipòsit temporal

Tant per emmagatzemar la seva mercaderia com si es tractés d’un magatzem propi, com per dipositar-la mentre està en trànsit o de manera temporal. Tenim la capacitat i les infraestructures necessàries per emmagatzemar qualsevol mena de mercaderia.

Dipòsit duaner i dipòsit diferent del duaner (DA i DDA)

Oferim diversos tipus de dipòsits. Contacti amb el nostre departament de magatzem: estaran encantats de descriure’ls-hi, així com de resoldre els seus dubtes i atendre les seves necessitats.

Picking & Packing

Processem la seva mercaderia, independentment de les condicions en què arribi i segons les seves necessitats, amb garantia total. Manipulem, acoblem, segmentem, embalem, paletitzem, etiquetem i personalitzem els seus enviaments per a la seva distribució final.

Servei de cadena de muntatge

Des d’un aparell electrònic que vingui sense muntar fins a maquinària específica… Vostè ens lliura les peces i nosaltres li entreguem el producte acabat.

Distribució en petites i grans superfícies

A Across Logistics no hi ha límits en la distància, només els que nosaltres ens marquem en el temps.

Vigilància 24 h

Els nostres magatzems estan vigilats per un sistema de càmeres de seguretat amb control remot i per un qualificat equip humà que garanteixen la seguretat de la seva mercaderia.